Uitgaan in Kiev

uitgaan in Kiev

De Oekraïense hoofdstad Kiev is één van de oudste steden van Europa. Jij kan er tijdens een stedentrip genieten van diverse bezienswaardigheden, de lokale keuken en de winkelstraten. Maar in de nachtelijke uurtjes transformeert deze wereldstad in een walhalla voor feestgangers. Uitgaan in Kiev en zeker het nachtleven in Kiev mag dan ook wel legendarisch genoemd worden. De aangename sfeer, prachtige clubs en de lage prijzen zorgen voor een geweldig avondje uit. Overigens zijn ook de liefhebbers van karaoke in Kiev echt op de juiste plek!

Uitgaan in Kiev

Het kan in de zomerperiode erg warm worden in Kiev, maar in de winter ook heel koud. Het is dus logisch dat je in de zomer meer kan beleven op het gebied van uitgaan. Er zijn dan meer clubs geopend, je kan vaak genieten van live muziek en activiteiten in de stadsparken. Het grootste deel van de feestgangers verkiest één van de luxere clubs, maar je kan ook een drankje drinken in een bar of café. Vooral Chresjtsjatyk Street is vaak gezellig druk.

Discotheken en clubs zijn er meer dan voldoende in het stadscentrum van Kiev. De meeste uitgaansgelegenheden openen pas om 22:00 uur hun deuren en blijven tot zeer laat in de nacht geopend. Het is in de clubs en discotheken voor in de weekenden erg druk, terwijl je doordeweeks veel drukte kan verwachten in de karaokebars en de kroegen.

Arena City

Nabij het bekende Bassarabska plein is Arena City te vinden. Dit is een enorm complex met diverse historische gebouwen. Dit complex is tegenwoordig een feestcentrum waar je beslist de tijd van je leven zult hebben. In Arena City zijn meerdere discotheken, winkels, restaurants en zelfs een casino gevestigd. Je kan ook indrinken in de sportbar in Arena City. Het valt wel op dat dit complex toeristisch is ingesteld en dus ook iets wat hogere prijzen hanteert.

Bekende clubs in Kiev

Bekijk hieronder welke clubs wij aanraden:

– Skybar

Skybar Kiev

De Skybar is één van de meest populaire clubs van Kiev. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag is de club geopend van 23:00 uur tot 06:00 uur. Naast een club is het ook een restaurant en kan je een drankje drinken op het dakterras en genieten van een wonderbaarlijk uitzicht over de hoofdstad. Er komen regelmatig bekende dj’s optreden in de Skybar, maar je kan ook zelf gaan karaoke. Let op, ga wel goed gekleed naar de club.

– Shooters

Club Shooters kent geen sluitingstijd en is gevestigd net buiten het centrum. En ook hier kan jij karaoke of een cocktail drinken in de loungebar. In het restaurant serveren ze sushi van een hoog niveau. En ook een prachtig dakterras zal bij Shooters niet ontbreken. In de club zelf worden er veel house en techno feesten georganiseerd. Elke woensdagavond is het Ladies Night en drinken alle vrouwen tot middernacht helemaal gratis. Het is niet voor niets één van de populairste uitgaansgelegenheden van Kiev.

Je houd misschien ook van..

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial