De barbaarse oorlog in Oekraïne

De Oekraïense Oorlog begon in 2014 als een protestbeweging naar aanleiding van de neerzetting van de pro-Russische president Viktor Janoekovitsj. Hoewel het protest vreedzaam was, werden de massale protesten scherp gesteund door een Russischgeleide separatistenbeweging, die zijn toevlucht zocht tot geweld tegen de Oekraïense regering.

Na de verkiezingen van president Poroshenko in 2014, waarin hij een duidelijke gegarandeerde macht had, verhardde het conflict. In dat jaar schoten de separatisten meteen toe, in een poging om de gehele Regio Donetsk en Luhansk te veroveren. Na de inname, begonnen de separatisten met het versterken van hun veroverende grondgebied, waaronder de bouw van de beruchte ‘Groen Lijn’, een door Russische soldaten bestaande bufferzone.

Naast de fysieke gevolgen van de aanvallen heeft de conflict ook een ernstige economische en psychologische schade veroorzaakt. De Oekraïense economie is sterk in de steek gelaten, aangezien de belangrijkste industriële arbeidscentra van Oekraïne, waaronder Donetsk en Luhansk, geen producten meer kunnen produceren. Bovendien hebben de gevechten lange duur gehad, waardoor de psychologische gevolgen steeds verder zijn toegenomen.

Veel burgers en militairen worden dagelijks door het Russische regime gedood.

Het is te gek voor woorden  dat Rusland onder leiding van Poetin niet inziet hoeveel leed hij veroorzaakt  Dat leed is onbeschrijfelijk. Op stedentripkiev.nl tonen wij u daarom een aantal recente TikTok video’s in de hoop dat burgers in Rusland deze ook te zien krijgen. Zij tenslotte moeten in actie komen om deze oorlog te beëindigen.
Als er  200.000 of 2 miljoen mensen op het Rode plein in Rusland gaan demonstreren dan zijn er niet genoeg gevangenissen om ze op te sluiten .

SLAVA UKRAINI !

Iedereen die onderstaande beelden met droge ogen kan bekijken is een mens zonder gevoel en vegeteert als een plant op deze aarde!

Deel deze pagina op jouw social media.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial